Acasa» Despre noi

Despre noi

Este o onoare sa va avem ca vizitator pe site-ul nostru. Permiteti-ne sa ne prezentam:

Despre noi
Suntem o echipa profesionista, a carui scop este sa se deosebeasca de ceilalti prin oferta de produse si servicii competitive, ce speram ca ne va ajuta sa construim un parteneriat de afaceri pe termen lung cu dumneavoastra. Satisfactia clientului este unul dintre cele mai inalte idealuri pentru noi si punem acest lucru in TOP, peste toate celelalte.
Strategia noastra
In ultimii ani am ajuns sa concretizam afaceri cu multe companii cunoscute pe plan mondial, incercand intotdeauna sa ramanem in TOP-ul pietei, evitand astfel sa trecem produsul nostru prin mainile multor comercianti. Multumita strategiei noastre si reputatiei obtinute fata de companiile mentionate mai sus, am reusit sa obtinem reduceri considerabile pentru tranzactiile noastre. Pe de alta parte, incercam sa gasim cele mai competitive companii/preturi: targuri, licitatii, vanzari en-gros, pentru a obtine cele mai bune preturi. Mentionam ca, nu suntem reprezentanti oficiali al produselor mentionate in aceasta categorie, astfel nu suntem obligati sa respectam preturile de catalog si putem sa va oferim preturi mai mici ca oricare reprezentant oficial.
Ceasurile noastre
Dupa cum spune si numele nostru, suntem extrem de exigenti in ceea ce priveste calitatea produselor noastre; colaboram doar cu vanzatori autorizati din Europa (Elvetia, Germania, Anglia) si vindem doar ceasuri originale. Nu numai ca ceasurile noastre sunt 100% autentice, dar de asemenea apartin categoriilor de TOP in materie de lux si calitate. Toate produsele noastre sunt noi, impachetate in ambalajul original si nu au fost purtate niciodata. Pe de alta parte, tindem spre a descrie produsele noastre pe cat de corect si complet posibil pentru a ne asigura ca toti clientii nostri sunt informati in totalitate asupra caracteristicilor fiecarui ceas in parte.
Autenticitate
Garantam originalitatea si provenienta legala al oricarui produs distribuit de noi. Ceasurile le oferim absolut noi, cu toate actele si certificatele care li se cuvin, in cutie originala, exact la fel cum sunt oferite de catre reprezentatii oficiali. Acceptam orice verificare oficiala de originalitate, produsele noastre putand fi examinate si vizualizate personal la partenerii nostri.
Garantie
Deoarece nu colaboram decat cu reprezentanti sau vanzatori autorizati de peste hotare, toate ceasurile noastre beneficiaza de doi ani garantie internationala (daca nu sunt specificati alti termeni). In acest fel, dumneavoastra stiti ca orice s-ar intampla, veti avea o asigurarecompleta chiar din partea reprezentantului. De asemenea, in cazul foarte putin probabil in care un ceas se defecteaza, chiar si noi va putem oferi garantie: ceasul ori va fi reparat, ori va fi inlocuit cu unul nou, ce are un pret mai mic sau acelasi pret cu ceasul pe care l-ati cumparat initial).
Livrare
Luand in considerare valorile ridicate si gama vasta de produse, nu avem modalitate de a detine produsele din aceasta categorie in stocul propriu. Ceasurile din aceasta categorie sunt livrate dupa o comanda confirmata (cu avans de 10-50%) in 3-7 zile lucratoare, transportul fiind asigurat la valoarea maxima. Pentru ca produsele livrate de noi sa ajunga in siguranta si in scurt timp la dvs, lucram doar cu curierat rapid, dar in situatii speciale inmanam si personal sau cu firma de paza si protectie.