Contul meu

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

space

Nu s-a gasit niciun rezultat, te rugam sa incerci o cautare mai vasta sau navigheaza prin categoriile noastre principale de mai jos...

  1. 1

Ceasuri Zeno Watch Basel

Istoria Zeno Watch Basel incepe in 1868 cand ceasornicarul Jules Godat pune bazele companiei de fabricare a ceasurilor de buzunare la La Chaux-de-Fonds, in inima orologeriei elvetiene. El a produs, in cantitati mici ceasuri fine de buzunar cu carcase rezistente din argint si ceasuri pandative pentru dame. Fabrica sa mica a fost preluata in 1920 de catre A. Eigeldinger & Fils. Eigeldinger era specializat in fabricarea ceasurilor de mana pentru armata. Produsele lor erau facute din otel inoxidabil, argint, aur si platina cu parti mecanice de pana la 43 mm. Marcile lor inregistrate erau Zeno, Strand si Solvex.

Primele ceasuri Zeno au fost fabricate in anul 1949, si fiecare a fost marcat cu logoul "Swiss" pe spatele carcasei. Pana in zilele noastre, Zeno prezinta inovatie in tehnicile de manufacturare a ceasurilor sale. In anul 1949 ceasurile Zeno au fost expuse pentru prima oara la targul de ceasuri elvetiene din Basel. Zeno a starnit interes pe plan international cu modelul sau futurist si legendar "Spacemen", cu ceasul sub vid de scufundare "Compressor" si cu preluarea a mai multor fabrici de ceasuri elvetiene bine-cunoscute.

Cele mai cunoscute ceasuri marca Zeno se afla in colectia "Pilot Classic" iar modelele contemporane se aseamana foarte mult cu ceasul de epoca Zeno Pilot Basic 1965. Gama lor de produse este una foarte larga, incepand de la ceasurile mecanice pana la cele quartz analog, ceasuri de colectie, ceasuri de buzunar si chiar si cronografe sport, toate disponibile intr-o varietate mare de materiale. Incepand din anul 1999 Zeno si-a extins gama si a produs o mare varietate de ceasuri pilot si multe cronometre certificate de COSC. Zeno produce deasemenea ceasuri de scufundari de pana la 300 m folosite de catre scafandrii Armantei Elvetiene.

Ceasurile TOPceas au primit in medie nota de 4.82 din 5 (8317 voturi)

Contact
Pagina de contact
Email: sales@topceas.ro
L-V: 10-19 S: 10-14 D: inchis
Abonare la newsletter:
tur virtual magazin TOPceas