Contul meu

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

space
  1. 1

Ceasuri Union Glashutte

Union Glashütte, sinonima cu competenta si pasiunea, reprezinta ceasornicaria germana fina de cea mai inalta calitate care tot atunci asigura si un raport calitate/pret excelent. Inca de la inceput, scopul fondatorului Johannes Dürrstein a fost de a crea ceasuri Glashütte de calitate mare la preturi accesibile. Compania traditionala germana se centralizeaza si astazi in jurul mottoului sau de odinioara: "Ceasurile trebuie sa contina tot din ceea ce le face frumoase si precise, insa nimic din ceea ce le face costisitoare". Brandul Union Glashütte si produsele sale sunt caracterizate si astazi de acest spirit entuziast.

Printre colectiile companiei gasim 4 linii de produse pentru barbati (Belisar, 1893, Averin si Viro), doua linii pentru femei (Seris si Sirona) si o linie de produse clasice (Noramis) concepute atat pentru femei cat si pentru barbati. Completate de mecanisme de tip mecanic ETA, ceasurile Union Glashütte sunt considerate o combinatie rara intre calitate si eleganta. Designurile exceptionale si rafinamentul lor se datoreaza lui Johannes Dürrstein, un om atent la detalii cu un simt estetic dezvoltat.

Atat entuziastii incepatori cat si colectionarii devotati vor gasi in colectiile Union Glashütt un ceas care sa corespunda tuturor asteptarilor.

Ceasurile TOPceas au primit in medie nota de 4.86 din 5 (10312 voturi)