Contul meu

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

space

Nu s-a gasit niciun rezultat, te rugam sa incerci o cautare mai vasta sau navigheaza prin categoriile noastre principale de mai jos...

  1. 1

Ceasuri Tissot

Brandul Tissot a fost fondat in anul 1853 in Elvetia de catre Charles-Félicien Tissot si fiului sau, Charles-Emile Tissot. Fiecare ceas Tissot este fabricat din sticla de safir rezistent la zgarieturi, cu mecanisme quartz analog, quartz cronograf, automat si cronograf automat. Filozofia Tissot este aceea de a oferi cumparatorilor ceasuri la preturi accesibile, care tot atunci indeplinesc si cele mai mari asteptari in ceea ce priveste calitatea tehnica si aspectul ceasurilor.

Compania Tissot a fost prima in fabricarea unui ceas anti-magnetic; tot de numele Tissot se leaga fabricarea primului ceas de plastic, Tissot IDEA 2001, a primului ceas Tissot din piatra, Rock Watch, a primului ceas din lume facut din lemn, ceasul Wood Watch si a primului ceas din sticla de safir sensibil la atingere, ceasul Tissot T-Touch. Ca membru al grupului Swatch, marca Tissot este prezenta azi cu ceasurile sale in 140 de tari din lume. Ceasurile Tissot si marca Tissot nu este un nume mic nici in lumea sportului, acesta fiind partener oficial MotoGP, cronometror oficial Superbike, sponsor principal al IIHF-lui (Federatia Internationala de Hochei), al CBA-lui (Asociatia Chineza de Baschet), al AFL-lui (Asociatia Australiana de Rugby) si de multe ori este prezent ca si conometror la concursurile de ciclism si de scrima. Printe starurile care reprezinta marca Tissot il putem enumera pe campionul mondial de motogp, Nicky Hayden, pe prima concurenta feminina Indycar Danica Patrick, pe juchatorul de baschet de la San Antonoa Spurs Tony Parker, si pe fotbalistul de origine engleza Michael Owen. In ultima jumatate de secol marca de ceasuri Tissot a fost caracterizata de reinventare continua si imbunatatire constanta. Datorita inginerilor si ceasoricarilor excelenti, marca Tissot este asociata azi cu dinamismul si inovatia.

Ceasurile TOPceas au primit in medie nota de 4.86 din 5 (10358 voturi)