Contul meu

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

space
  1. 1
  2. 2

Ceasuri Junghans

Istoria ceasurilor Junghans incepe in anul 1861. Erhard Junghans impreuna cu cumnatul sau, Jakob Zeller-Tobler au fondat compania intr-un oras mic din Padurea Neagra numita Schramberg. La incepul firma s-a specializat pe fabricarea diferitelor componente de ceasuri iar datorita preciziei lui Junghans in scurt timp compania a ajuns sa fie asociata cu calitatea superioara. Primele ceasuri Junghans au fost proiectate si construite de catre specialistii companiei in 1866. Steaua in 8 colturi a fost inregistrata in 1890 si reprezinta simbolul marcii si azi. La vremea respectiva existau deja multe brevete si procese elaborate, insa Junghans detinea avantaj fata de ei in ceea ce privea calitatea si precizia.

Ceasurile Junghans au devenit cunoscute ca fiind produse germane de inalta calitate care pot fi achizitionate la preturi accesibile. In 1903 viziunea a devenit realitate- Junghans a devenit cea mai mare fabrica de ceasuri din lume. Cu peste 3000 de angajati, compania a produs in jur de 3 milioane de ceasuri anual. A devenit necesara si extinderea fabricii iar noua cladire voluminoasa oferea nu doar un spatiu mai mare, ci si lumina mai buna pentru fiecare cesornicar in parte. In aceasta cladirea au fost realizata si primele ceasuri mecanice marca Junghans.

Timp de 150 de ani brandul Junghans a ramas loial tarii sale de origine, iar eticheta "Made in Germany" nu declara doar tara de fabricatie, ci si angajamentul firmei fata de aceasta. Astfel conceptia, designul, partea de inginerie, controlul calitatii si asamblarea fiecarui ceas in parte are loc in Schramberg. Un ceas marca Junghans nu este doar fabricat in Germania, ci este de asemanea imbibata cu toate caracteristicile punctului de afaceri Schramberg.

Ceasurile TOPceas au primit in medie nota de 4.86 din 5 (10247 voturi)