Contul meu

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

space

Nu s-a gasit niciun rezultat, te rugam sa incerci o cautare mai vasta sau navigheaza prin categoriile noastre principale de mai jos...

  1. 1

Ceasuri Haas Cie

Infiintata in Geneva in prima jumatate a secolului al 19-lea, casa Haas Cie si-a castigat reputatia prin fabricarea ceasurilor de mare complexitate. Claritatea si tehnologia inovativa exprimate prin intermediul aurului si a platinei, au fost criteriile principale pe care Haas Cie si-a construit renumele. Haas Cie s-a concentrat imediat pe cele mai sofisticate aspecte ale productia ceasurilor, cum ar fi fabricarea ceasurilor unice si exclusive. Haas Cie a insusit complexitatile ceasornicariei clasice cum ar fi ceasurile cu calendar perpetual, cronograful, cronograful dubla (extrem de rar, fabricate de inca o singura companie), ceasuri ultra subtiri, timpul dual si ceasurile de mana si de buzunar frumos emailate.

Deja in aceasta etapa timpurie a dezvoltarii, Haas Cie a definit ceea ce avea sa fie stilul sau vesnic - simplitatea si eleganta ceasurilor. Aceasta simplitate a fost baza pe care Haas Cie si-a proiectat ceasurile timp de un secol si jumatate, si aceasta ramane obiectivul principal al firmei si astazi.

Ceasurile TOPceas au primit in medie nota de 4.85 din 5 (9921 voturi)