Contul meu

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

space

Ceasuri Eberhard

Firma Eberhard & Co a fost infiintata de catre Georges Eberhard in orasul istoric a orologeriei La Chaux-de-Fond. Eberhard era fiul prestigioasei familii Bernese, a carei istorie dateaza din secolul 10 si care a contribuit la dezvoltarea industriei orologere elvetiene. Tatal sau l-a initiat inca de mic in arta ceasornicariei iar Eberhardt a infiintat compania la doar 22 ani.

In 1907 Eberhard & Co a devenit una dintre cele mai mari companii in fabricarea ceasurilor elvetiene si tot in acest an si-a inaugurat noul sediu din centrul bulverdului principal a orasului La Chaux-de-Fonds. Cladirea cu aspect parizian de 5 etaje fost proiectata in stilul Beaux Arts si a fost cea mai inalta constructie a orasului pana in 1960; turnul rotund acoperit de sculptura in forma de vultur a devenit una dintre cele mai binecunoscute repere ale orasului. In anul 1919 fii lui Eberhard, Georges si Michael, au preluat conducerea companiei.

Dupa al doilea razboi mondial firma isi reia activitatea si in 1947 produce primul sau ceas de dama si isi incepe prima colectie de bijuterii. Dupa 1996 compania se dedica ceasurilor de lux supradimensionate si isi lanseaza o noua colectie Grande Taille (Super Size). Mereu gata sa satisfaca si cele mai noi asteptari tehnologice, Eberhard & Co prezinta in 1997 "ceasul de 8 zile", un ceas mecanic care necesita armare doar din doar 8 in 8 zile si in 2001 lanseaza "Chrono 4", primul ceas din industria orolegera care are cei patru counteri asezate intr-un rand.

Ceasurile TOPceas au primit in medie nota de 4.86 din 5 (10365 voturi)