Contul meu

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

space
  1. 1
  2. 2

Ceasuri Doxa

Istoria brandului Doxa a inceput in 1889 odata cu fabricarea primelor ceasuri elvetiene. De atunci, datorita dezvoltarii sale continue, marca Doxa a ajuns sa fie una recunoscuta la nivel mondial. In ultima o suta de ani ceasurile Doxa au devenit piese importante in industria orologeriei, iar asta se datoreaza faptului ca calitatea elvetiana se reflecta in fiecare ceas, incepand cu primele ceasuri mecanice pana la cele mai moderne, ceasurile quartz.

Calitatea si succesul ceasurilor Doxa

Materiile prime folosite in fabricarea ceasurilor Doxa: Pentru a obtine suprematia ceasurilor Doxa, materiile prime folosite joaca un rol foarte important. Fiecare ceas Doxa este produs din materii prime de cea mai buna calitate; incepand de la curea, carcasa si pana la sticla folosita, toate ceaurile Doxa sunt concepute in asa fel incat acestea sa corespunda si celor mai exigente criteii.

Este important de stiut faptul ca in cazul ceasurilor Doxa accentul in ceea ce priveste calitatea nu cade doar pe aspect, ci si pe mecanismul interior al ceasului. Ceasurile quartz sunt dominante in colectiile Doxa, insa nu sunt excluse nici ceasurile mecanice sau ceasurile automatice.

Pentru a obtine insa calitate, nu este de ajuns alegerea materiilor prime, expertiza si precizia sunt si ele indispensabile. Inalta calitate a ceasurilor Doxa se datoreaza experientei de mai mult de o suta de ani, controlului din ce in ce mai exigent si a preciziei mari cu care se lucreaza. Pe langa toate aceste lucruri, echipa de experti a firmei Doxa lucreaza in mod constant pentru dezvoltarea ceasurilor Doxa, inovarea continua fiind o parte integranta a calitatii.

Reinoirea constanta a fost inca de la inceput caracteristica principala a marcii Doxa si a ceasurilor sale. Nu e de mirare asadar nici faptul ca primul ceas mecanic care a rezistat 8 zile fara remontare a fost marca Doxa, si ca acesta a fost folosit in avioane si masini (Doxa 8-days). Dezvoltarea nu se opreste aici; in 1976 s-a nascut prima generatie de ceasuri de scufundare marca Doxa care la timpul respectiv erau o noutate chiar si pe piata ceasurilor elvetiene. Ceasul SUB300T se diferentia de restul modelelor de ceasuri clasice prin doua aspecte importante. Primul aspect a fost culoarea portocalie a cadranului (acest fapt il deosebea in mod semnificativ de ceasurile clasice Doxa si de toate celalalte ceasuri existente la timpul respectiv), iar al doilea aspect era faptul ca ceasul masura si adancimea de scufundare pe langa timp, devenind astfel extrem de util in cazul scafandrilor.

Evolutia tehnica nu s-a oprit nici in zilele noaste, ceasurile Doxa depasesc intotdeauna limite noi, facand zilele ordinare mai distractive pentru dvs. Pe langa progresul tehnic, si aparenta ceasurilor Doxa sunt intr-o continua schimbare, urmand cele mai noi tendinte. Ceasurile Doxa, fiind de multe feluri, pot fi accesoriul potrivit pentru orice ocazie. Modelele clasice sunt ideale vietii de zi cu zi, modelele mai elegante pot transforma complet tinutele de ocazie iar modelele Doxa cu apect sportiv si cu o multitudine de functii pot deveni o parte esentiala din echipament in timpul excursiilor.

Ceasurile Doxa creeaza tendinte noi in fiecare an. In ultimul timp s-au aflat pe prim plan ceasurile Doxa simple, cu motive minimaliste, desi, si modele clasice isi traiesc renasterea. Colectiile diferite a ceasurilor Doxa aduc cumparatorilor calitatea deja bine-cunoscuta in noi si noi forme.

Ceasurile TOPceas au primit in medie nota de 4.85 din 5 (10064 voturi)