Contul meu

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

space

Nu s-a gasit niciun rezultat, te rugam sa incerci o cautare mai vasta sau navigheaza prin categoriile noastre principale de mai jos...

  1. 1

Ceasuri Daniel Wellington

Ideea de a crea marca de ceasuri Daniel Wellington a fost o pura coincidenta. In anul 2006 fondatorul Filip Tysander a plecat intr-o calatorie in Australia unde a intalnit un domn britanic cu un stil impecabil dar in acelasi timp nepretentios. Acest domn avea un stil aparte de a purta ceasurile sale de epoca care aveau curele vintage, tip NATO. Numele sau era Daniel Wellington.

Inspirat de acest stil atemporal Filip a decis sa creeze propria linie de ceasuri. A adoptat un stil minimalist si rafinat, design clasic si cu bretele interschimbabile. Acum cativa ani mai tarziu, acest design este inca o parte importanta a ceea ce face Daniel Wellington atat de special. A ales atent culorile curelelor Nato, s-a inspirat din elementele care compuneau uniformele marinei britanice. Intr-o serie de combinatii de culori atemporale, fiecare curea este interschimbabila si spune ceva diferit. Fiecare ceas poate fi transformat intr-un accesoriu unic, de aceea marca Daniel Wellington ofera si curele realizate din piele naturala, si sunt disponibile intr-o gama de nuante elegante de maro si negru. Ceasul Daniel Wellington este fara nici o indoiala, potrivit pentru orice ocazie.

Ceasurile TOPceas au primit in medie nota de 4.86 din 5 (10358 voturi)