Contul meu

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

space

Nu s-a gasit niciun rezultat, te rugam sa incerci o cautare mai vasta sau navigheaza prin categoriile noastre principale de mai jos...

  1. 1

Ceasuri Baume Mercier

Firma Baume & Mercier a fost initial fondata sub numele de "Frères Baume" in 1830 de catre fratii Louis-Victor si Célestin Baume in satul Les Bois din Jura. Fabrica elvetiana s-a raspandit pe plan international prin infiintarea unei sucursale in 1921 la Londra sub numele de "Baume Brothers"; aceasta a condus la extindere pe intregul teritoriu al Imperiului Britanic. La sfarsitul secolul al 19-lea, compania se bucura deja de o reputatie mare, ceasurile sale au stabilit recorduri in ceea ce priveste precizia si au castigat nenumarate competitii de cronometraj.

In 1918 directorul companiei, William Baume, a infiintat "Baume & Mercier" la Geneva in parteneriat cu Paul Mercier. Firma s-a specializat in fabricarea ceasurilor de mana cu forme neconventionale, fara a aborda forma rotunda traditionala. Un an mai tarziu, in 1918, Baume & Mercier a primit premiul Geneva Seal, cea mai inalta distinctie in domeniul orologeriei la acel timp.

Pe timpul erei "Roaring Twenties" brandul a sustinut emanciparea femeii. In 1940, Baume & Mercier a lansat un numar mare de ceasuri de dama moderne, cea mai importanta dintre acestea fiind Marchisa. In anii 1970 Baume & Mercier a introdus ceasuri cu diferite forme, cum ar fi modelul Galaxie sau modelul Stardust. In 1973 firma a prezentat ceasul Riviera, primul ceas sport fabricat din otel din lume iar in anul 1988 firma elvetiana s-a alaturat grupului Richemont.

Azi, brandul Baume & Mercier ofera colectiile Clifton, Classima, Hampton si Capeland pentru barbati si colectiile Hampton si Linea pentru femei.

Ceasurile TOPceas au primit in medie nota de 4.82 din 5 (8332 voturi)

Contact
Pagina de contact
Email: sales@topceas.ro
L-V: 10-19 S: 10-14 D: inchis
Abonare la newsletter:
tur virtual magazin TOPceas