Tissot PRS 516 Extreme – un ceas pentru fanii motorsport-ului si nu numai

Tissot PRS 516 Extreme Automatic Cronograph

Tissot PRS 516 Extreme poate fi considerat reinterpretarea moderna a modelului legendar Tissot PR 516. Acel model a fost deja creat sub influenta motosportului, dand dovada de dedicatia marcii Tissot fata de sporturile tehnice. Faima modelului initial se datora mai ales bratarii metalice, perforata sub forma de cercuri, care reprezentau volanul masinilor de curse. Acest model poate fi gasit si astazi in amintirea acestor vremuri distinse.

tissot-t079.427.27.057In ceasul Tissot PRS 516 Extreme Automatic Chronograph 3 gasim insa trasaturile principale ale automobilelor din vremurile noastre.  Carcasa este inspirata din caroseria cu forma aerodinamica, aproape futuristica a masinilor moderne, iar minutiozitatea cadranului ne duce cu gandul la tabloul de bord al acestor masini. Motivul de fagure de miere de pe cureaua acestui ceas barbatesc se inspira in mod incontestabil din grila de aerisire a masinilor moderne iar materialul din care este fabricat, cauciucul, reprezinta in mod direct anvelopele masinii. Prin modelul sau PRS 516 Extreme, Tissot descopera noi orizonturi si evoca in creatia sa in mod indraznet viteza si implusul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>