Acasa» Intrebari frecvente (FAQ)

Intrebari frecvente (FAQ)

Cum cumpar?
Inainte de toate va trebui sa selectati ceasul pe care doriti sa-l comandati de la noi. Dupa ce alegeti produsul dorit, apasati pe butonul 'Comanda' din apropierea acestuia, buton ce va va redirectiona catre un formular in care veti introduce datele dvs personale. In termen de o zi lucratoare, va vom contacta fie prin e-mail sau prin telefon pentru confirmarea comenzii.
Cum platesc?
Pentru ca nu putem sa tinem produsele oferite in aceasta categorie in depozit, doar dupa comanda confirmata putem sa expediam ceasurile. De aceea, ca o comanda sa fie definitiva, trebuie sa platiti o factura pro-forma catre contul nostru, in valoare de 10-50% din valoarea totala a produsului. Restul platii se efectueaza doar dupa inmanarea produsul. Puteti achita si cu card bancar, aceste plati sunt procesate prin Banca Transilvania.
Ce contin preturile?
Preturile oferite de noi, contin si TVA-ul, costurile vamale, carora li se adauga costurile legate de transport. Platile sunt efectuate in RON, se va calcula cursul de la EURO in RON conform cursului BNR.
Cat costa livrarea?
Costurile legate de transport variaza intre 50-100 Euro, iar avand in vedere valorile schimbatoare a produselor, costurile legate de asigurare si transport, preturile de livrare le calculam si confirmam individual, luand in considerare dorintele clientului.
Cat dureaza livrarea unui produs?
In cazul comenzilor confirmate, ceasurile sunt livrate in 3-7 zile lucratoare prin curier rapid, produsele fiind asigurate la valoare maxima pe toata durata transportului. In cazuri speciale, se poate rezolva si inmanarea personala sau livrare prin firme de paza si protectie.
Cum imi pot urmari comanda?
De la momentul comenzii, pana la inmanarea produsului, oferim clientului informatii precise privind stagiul in care se afla transportul. Totatunci, ceea ce priveste transportul intern, va oferim un cod de referinta, cu ajutorul caruia, puteti sa urmariti drumul produsului la firma de curierat.
Ce este pretul de catalog?
In aceasta categorie pretul de catalog este indicat strict de producator, si reprezentatii oficiali, sunt obligati sa le pastreze. Multumita faptului, ca nu suntem o filiala oficiala a acesti marci, putem sa oferim preturi mai avantajoase ca cele de sus.
Cum puteti oferi preturi sub cele de catalog?
Produsele care figureaza in oferta noastra, sunt deobicei modele limitate, care nu se mai pot cumpara la reprezentantii oficiali. Astea sunt cumparate in cantitati mari de partenerii nostrii, iar noi suntem importatori directi si exclusivi ai acestor firme, si va putem oferi preturi garantate sub cele de catalog.
Sunt ceasurile autentice?
Toate ceasurile distribuite de noi, sunt garantat originale, iar putem dovedi originalitatea si provenienta legala cu acte oficiale. Acestea sunt inmanate noi noute, cu toate actele si certificatele care li se cuvin, in cutie originala. Acceptam orice verificare oficiala de autenticitate, totatunci produsele noastre pot fi vizualizate si verificate personal la partenerii nostri in Europa.
Sunt datele mele personale protejate?
Bineinteles. Datele dumneavoastra personale sunt folosite doar pentru a trimite comanda catre dumneavoastra si nu vor fi niciodata impartite cu terti sau folosite in alte scopuri. SC Multirex Global SRL este operator de date cu caracter personal nr. 23466.
Cum va pot contacta?
In cazul in care aveti nelamuriri, intrebari, sugestii sau comentarii, sau pur si simplu doriti sa intrati in contact cu noi, va rugam sa folositi formularul de contact de aici. Va garantam ca toate mailurile primesc un raspuns in termen de 24 de ore.